miercuri, 22 aprilie 2015

Manduca


Manduca este unul din cele mai populare ssc-uri (soft structured carrier) de pe la noi. Vine din Germania, atat in varianta clasica (newstyle) cat si in diverse editii limitate cu printuri foarte faine. 

Ca si celelalte ssc-uri, este potrivita pentru bebelusi care isi tin deja foarte bine spatele.

Este un carrier mai putin spatios, ideal pentru cei carora le place sa stea foarte lipiti de mami. Copiii care au nevoie de libertate mai mare de miscare, de mai mult “aer” sau spatiu e posibil sa nu agreeze sistem . De asemenea daca bebele este mai grasun, iar e posibil sa nu fie cel mai mare fan al Manducai. 


Manduca este un carrier ce creste odata cu copilul datorita fermoarului, care mareste panoul cand este deschis. Vine si cu un zip-in, care se pune in spatiul gol cand este fermoarul deschis. Alte accesorii ale sale mai sunt gluga, protectiile pentru bretele (fumbees), dar si o gentuta , Manduca Pouch, care mie personal imi place foarte mult si o folosesc la orice ssc dar uneori si la wrapul tesut. Se poarta ca borseta dar si ca geanta de umar.

Carrierul e destul de complex, are multe reglaje, catarame de alaptat, elastice  micute care tin chingile dar are si un sistem de siguranta al cataramei de pe centura, aceasta nu poate fi desfacuta cu o singura mana.
Daca esti foarte foarte slaba si micuta in solduri, as zice ca manduca nu e prima alegere, Boba sau Lenny Lamb sunt mai inguste in talie. Eu am 1,70 m si 61 kg si nu tocmai talie de viespe.
Inca o mai port ocazional, pe langa ssc-urile toddler din dotare, inca mai face fata distractiei si cu toddler de 2 ani 4 luni pentru ca al meu e subtirel si inaltut, dar in general, daca bebe e mai pufos ramane mica ceva mai devreme.

Descriere producator:
Sustine pana la 20kg.
Suportul oferit spatelui si gatului este ajustabil pe inaltime.
Mai multe detalii gasiti pe HipHip


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu