vineri, 31 iulie 2015

Boba

wrap elastic,  French Terry 95% bbc, 5% sapandex

Albinuta 4l, 6000gr
Timp de testare 2 saptamani

Da stiu, suntem in miezul verii, dar aici la munte nu sunt mai mult de 18 grade. Vreme frumoasa si racoroasa. Chef de plimbare si wrapuit. As mai incerca un wrap elastic, dar nu mai avem niciunul in casa. La somnul de pranz al copiilor ma uitam peste pozele mai vechi, nu chiar atat de vechi , vechi de cateva luni. Si uite asa am dat peste pozele cu Albinuta in wrapul elastic Boba. Brusc am realizat ca nu am apucat sa va povestesc despre el si aici.


Wrapul elastic Boba l-am imprumutat sa il testez chiar in perioada in care am inceput sa scriu pe blog. Albinuta era inca mititica si wrapurile elastice preferatele ei, ale mele nu mai zic!



Cum e Boba ? Noua ne-a placut muult, caci este o combinatie de elasticitate si material grosut. As incerca sa il compar doar cu wrapurile din aceeasi categorie, adica cu Ergo, Moby si Manduca, celelalte testate fiind toate din tricot interlock intra in alta categorie (poarta-ma!, Mamagolo, Isara si Tu si Bebe). Daca Manduca este extrem de elastic si subtire datorita jerseului bi-elastic, Ergo este gros, aerat in acelasi timp si elastic pe toate directiile datorita tehnologiei 4D Strech, Moby este putin elastic si gros - probabil cel mai gros, atunci Boba combina intr-un mod ideal, as spune eu, elasticitatea data de spandex si grosimea materialului. Acum nu va imaginati ca este la fel de gros precum Ergo si Moby, este exact cat ar trebui sa fie ca sa fie usor de montat si placut la purtat.


Privind retroactiv, sa sustina cele 6kg ale ei a fost floare la ureche. Cred ca merge si la copilasi mai mari iar grosimea materialului ajuta foarte mult mai  ales cand bebelusii incep sa se foiasca in sistem, stiti si voi: vor cu manutele afara sau inauntru, se uita ba sus ba jos, ba in stanga ba in dreapta dupa toddlerul care alearga si tot asa. Despre praf de somn nu are rost sa discutam, pozele vorbesc de la sine.

Iubiti-l si pretuiti-l , asa ca o sa va rog doar sa cititi cu mare atentie eticheta inainte de utilizare si spalare! :) Pentru pastrarea calitatilor wrapul Boba NU se calca!!! ;) . Promit solemn sa va povestesc, intr-un material separat, despre modul in care se ingrijesc si se spala sistemele ergonomice.

Mulumesc Madalinei B. pentru ajutorul dat in realizarea acestui material!


Descriere producator
Material French Terry 95% bbc, 5% spandex
Sustine/rezista pana la 16-20kg
Disponibil intr-o gama variata de culori si printuri.
Mai multe detalii gasiti pe Kiddyshop

Purtari placute!

Madalina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu