marți, 7 iulie 2015

Wrap elastic Moby

Wrap elastic Moby - 100% bbc

Albinuta 6l, cca 7000gr
Timp de testare 1 saptamana

Wrapul elastic Moby a sosit pe la inceputul lunii Mai la noi, tocmai cand zilele de vara incepeau sa isi faca simtita prezenta si era din ce in ce mai greu sa il utilizam din cauza caldurii. Vremea a tinut cu noi si ne-a permis sa il folosim de cateva ori, suficient timp ca sa pot sa va impartasesc parerea mea. Dar vremea a tinut c Asa cum bine stiti, montarea wrapului elastic presupune o legatura cu trei straturi de material pe bebelus (echivalentul a trei tricouri/body-uri), de aceea in timpul verii nu e cea mai stralucita alegere deoarece exista riscul supra-incalzirii. 



Moby intra in categoria wrapurilor elastice groase si foarte putin elastic. Dintre wrapurile elastice 100%bbc este cel mai gros cu tesatura cea mai plina. La fel de gros, sau poate o idee mai plin este Ergo.  Acestea nu se pot compara 100% pentru ca materialele nu au aceleasi proprietati, Ergo este elastic pe mai multe directii si contine si elastan. Faptul ca e un wrap grosut poate sa fie extrem de confortabil in lunile frigoroase, dar in lunile de primavara tarzie sau inceputul verii acest aspect se poate transforma intr-un dezavantaj.


Sustine bine cele 7 kilograme ale mandrei Albinute si nici nu lasa sub greutatea ei pentru ca este elastic doar pe latime nu si pe lungime. Combinatia intre grosime si elasticitate ajuta la o sustinere buna chiar si atunci cand ai un bebelus mai zburdalnic care sa isi doreasca sa se stea mai mereu cu manutele pe afara si sa se foiasca foarte tare, de aceea cred ca este o optiune buna si pentru bebelusi mai mari. Creaza o senzatie de apropriere fantastica, de imbratisare permanenta datorita moliciunii materialului. 


Urmati cu atentie instructiunile de folosire ale acestui wrap elastic si alegeti mereu pozitia ergonomica care sa asigure curbura fiziologica a spatelui (forma literei C),  iar genunchii sa fie mai sus decat funduletul ( pozitia M). In instructiunile mai vechi ale produsului era prezentata si pozitia cu fata catre exterior (spatele catre mama), pozitie ne-ergonomica, pe care nu o recomand sub nicio forma.

La noi a ajuns cu mult parf de somn de la Tina si ii multumesc enorm de mult pentru oportunitatea de a il testa si scrie despre el!


Descriere producator:
wrap elastic din bbc 100%
Recomandat bebelusilor intre 3.6kg si 15kg
Mai multe detalii gasiti aici.


Purtari placute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu