vineri, 14 august 2015

Sling fix - poarta-ma!

Sling fix - 100%  bumbac
Albinuta 6l+

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre plecarea mea la Braila, sa-i spunem o mini vacanta. Atunci am profitat de faptul ca am plecat cu masina si am luat cu noi toate sistemele din dotare. Apoi am incercat sa fac o lista scurta cu ce anume mi-as lua in urmatoarea vacanta, lista o gasiti in  stash de vacanta.


Din top trei sisteme de luat in vacanta face parte si slingul fix. De ce?  E foarte simplu si rapid de pus si aranjat. Nu are reglaje de facut sau catarame de ajustat, eventual un flip mic la umar.  Merge de minune cu copilul pe sold, dar si in fata si e foarte aerist.  Apoi pentru ca de departe ocupa cel mai putin spatiu, se impatureste frumos si isi gaseste loc in orice gentuta sau rucsac.Slingul fix sau Acadeaua de la poarta-ma! are o stuctura tubulara, usor curbata pentru coloana copilului si pentru un confort suplimentar este captusit in spatele genunchilor.


Slingul fix se reomanda in jurul varsei de 6l, poate sa fie folosit chiar de la 4 luni daca bebelusul are o musculatura dezvoltata.

 Este comod si practic si se doarme bine in el. Il vad o varianta perfecta si pentru cei care incep sa mearga si debordeaza de energie si vor sa mearga ei singuri, singurei si apoi cand nici nu te mai astepti vor in brate sa mai fie purtati un pic.


Trebuie sa ai in vedere faptul ca slingul fix este pe marimi. Acorda atentie specificatiilor producatorului si masoara corect distanta umar - sold opus pentru a vedea ce marimi ti se potriveste. Daca alegi o masura mai mica decat cea potrivita este ca si cum ai purta o haina stramta, iar o masura mai mare nu va asigura suportul necesar copilasului.

Daca nu te-ai hotarat ce sa iti cumperi pentru vacanta aceasta, garabeste-te sa cumperi un sling fix!
  
Descriere producator:
100% bumbac
sustine pana la 18-20kg
Tesatura Atlas, o fata mata una lucioasa, complet reversibil.
Mai multe detalii puteti citi pe pagina poarta-ma!


Purtari placute!

Madalina

Un comentariu: